Dimecres, 19 d'Octubre de 2011 07:34

La situació econòmica que pateix el país i les dificultats a l’hora de trobar feina han fet que Alemanya, una de les primeres potències econòmiques del món, es perfili com una solució laboral per a molts.  Així, i amb l’objectiu d’ajudar a cercar un lloc de treball i de donar recolzament a les persones que es traslladen a aquest país, s’ha obert la web Trabajar-en-Alemania.es.

Es tracta d’una plataforma que pretén establir-se com a pionera en matèria de mobilitat laboral a Alemanya. No només ofereix un llistat d’ofertes laborals, també posa a disposició dels visitants les últimes noticies en matèria d’ocupació i formació que afecten al país. El que es pretén es que la persona estrangera que es traslladi a terres germanes aconsegueixi adaptar-se amb èxit al seu nou entorn de treball.

El portal compta amb un blog on es recull l’actualitat diària, un fòrum on compartir opinions i dubtes amb altres joves amb les mateixes inquietuds i una secció on poder aprendre alemany, principal requisit per trobar feina a Alemanya.

Font: barcelonesjove.es

Més videos

eurodesk transparente

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR