Dijous, 28 de Novembre de 2013 18:35

20131122 221642xxx

16 joves de diferents municipis de la comarca han participat de la primera trobada de la Taula Comarcal programada per aquest curs 2013-14. La reunió, organitzada aquest divendres 22 de novembre per la Xarxa Comarcal de Joventut, ha començat amb una explicació del que serà la Taula Jove en el proper any i ha continuat amb la posada en pràctica de diferents dinàmiques que han permès els joves escollir els temes que es debatran a les properes sessions: treball, salut i formació.

 

La primera reunió del curs de la Taula Jove Comarcal ha tingut molt bon interès per part dels assistents, que han expressat la seva voluntat i motivació per continuar endavant amb el projecte.

L'actual Taula Jove Comarcal està formada per 2 o 3 joves de cada municipi de la Garrotxa que disposa de tècnic de joventut. Les edats dels participants són d’entre 16 a 25  anys que actuen de portaveus del seu municipi, recollint qualsevol temàtica que es vulgui treballar a la taula i alhora fent-se ressò del que es decideixi o es tracti. Es convoquen 3 trobades a l’any, i a cada trobada es tracta un tema d’interès juvenil.

La Taula va néixer amb l’objectiu de ser un espai de participació, d'intercanvi de propostes on els joves són els protagonistes en tot el procés de disseny, realització i avaluació de les accions comarcals dirigides al seu col·lectiu. La seva posada en marxa complementa el cercle, format fins al moment per la taula política i la tècnica.

Més videos

eurodesk transparente

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR