Des del Consell Comarcal de la Garrotxa  s’organitza el projecte Brigades Joves d’estiu a diferents municipis de la comarca: Castellfollit de la Roca, Les Preses, Maià de Montcal, Olot, Riudaura, Santa Pau, Sant Feliu de Pallerols, Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts, Tortellà, Vall de Bianya.

BRIGADES 2022:  (cliqueu sobre el municipi per veure el díptic informatiu):

Castellfollit de la Roca (Reunió informativa virtual per joves i/o famílies el dia 18 de juny a les 20h a través d’aquest enllaç).

Les Preses (Reunió informativa per joves i/o famílies el dia 17 de maig a les 19 h a l’Ajuntament).

Maià de Montcal (Reunió informativa per joves i/o famílies el dia 18 de maig a les 19 h a l’Ajuntament).

Olot (es farà un sorteig intern entre totes les persones inscrites i us anirem trucant per ordre del sorteig perquè trieu el lloc on fer de brigadistes).

Riudaura (Reunió informativa per joves i/o famílies el dia 9 de juny a les 19h a l’Ajuntament).

Santa Pau (Reunió informativa telemàtica per a joves i/o famílies el dia 16 de maig a les 19:30 h a través d’aquest enllaç ).

Sant Feliu de Pallerols (Reunió informativa per joves i/o famílies el dia 17 de maig a les 20h a la sala annexa de la Biblioteca).

Sant Jaume de Llierca  (Reunió informativa el dia 11 de maig a les 18.30h a l’Espai El Fil).

Sant Joan les Fonts (Reunió informativa virtual per joves i/o famílies el dia 16 de juny a les 19h a través d’aquest enllaç).

Tortellà (Reunió informativa  per a joves i/o familiars, dia 9 de maig, a les 18h a l’Ajuntament vell i es farà una segona reunió amb inscrits).

Vall de Bianya (Reunió informativa virtual per joves i/o famílies el dia 17 de juny a les 19h a través d’aquest enllaç).

Per INSCRIPCIONS a les Brigades Joves d’Estiu 2022 de Castellfollit de la Roca, Maià de Montcal, Riudaura, Santa Pau, Sant Feliu de Pallerols, Sant Joan les Fonts i la Vall de Bianya, clica AQUÍ (Inscripcions del 2 al 20 de maig)

Els passos a realitzar són els següents:

  1. Registre del pare/mare/tutor/a
  2. Registre del fill/a jove
  3. Seleccionar les setmanes i serveis corresponents (opció d’adjuntar la documentació requerida)
  4. L’usuari rep un correu electrònic amb la fitxa d’inscripció on hi ha desglossats els serveis, les dades del jove, etc.
  5. Els usuaris hauran de portar aquesta fitxa DEGUDAMENT SIGNADA a l’Ajuntament o espais joves abans del divendres 20 de maig. 

Si teniu dubtes per fer la inscripció, us deixem una guia pas a pas AQUÍ

Per descarregar-te la guia “Activa l’estiu 2022”, clica AQUÍ.