Divendres, 30 d'Abril de 2021 10:07

CARTELL CASAL DESTIU 21 MAIÀ DE MONTCAL page-0001

Aquest any el casal d’estiu portarà com a nom “Repro-gramem l’estiu”. Per a fer-ho, ens acompanyarà un divertit i simpàtic personatge un xic desorientat. En Rò-ViD! Un robot, ple de vida. Aquest estiu és una oportunitat per a reaprendre, per a tornar-nos a programar dotant-nos d’eines, recursos i estratègies que ens permetin avançar per aquest món, ja de per sí complex, i des de fa uns quinze mesos absolutament trastocat. Així doncs, durant les diverses setmanes de casal en Rò-ViD ens guiarà per un munt d’aventures, experiències i vivències que ens portin a aprendre coses noves relacionades amb les emocions, la ciència, l’entorn proper, les relacions humanes, l’activitat física i esportiva, la capacitat de decidir, i moltes altres.

Dates de realització: Del 28 de juny al 30 de juliol, de 9 a 13 h

Inscripcions per setmanes.

Nombre de places: Limitades.

Edat dels participants: De 3 a 13 anys.

Lloc de realització: Escoles i piscina municipal.

Preu de l’activitat: 49,72€/setmana 

Descomptes: 5% de descompte per germans inscrits, 5% de descompte per família nombrosa, família monoparental o certificat de disminució i 5% de descompte a partir de 3 setmanes d’inscripció. (Només s’aplicaran per al servei de casal i durant el període d’inscripcions).

Servei de menjador: No

Informació i inscripcions: Totes les inscripcions es faran a través d'aquest ENLLAÇ.

Aquest tràmit també es podrà realitzar a l’Ajuntament, amb cita prèvia (972 59 10 51).

Termini d’inscripció: Del 3 al 16 de maig

Observacions: Degut a l’excepcionalitat del moment, es farà reunió virtual amb les famílies el dilluns 3 de maig a les 20 h.

L’enllaç de la reunió el trobareu AQUÍ

Organitza: Ajuntament de Maià de Montcal i Consell Comarcal de la Garrotxa

Més videos

| + - | RTL - LTR