Divendres, 30 d'Abril de 2021 10:08

CARTELL CASAL DESTIU 21 TORTELLÀ page-0001

Aquest any el casal d’estiu portarà com a nom “Reprogramem l’estiu”. Per a fer-ho, ens acompanyarà un divertit i simpàtic personatge un xic desorientat. En Rò-ViD! Un robot, ple de vida. Aquest estiu és una oportunitat per a reaprendre, per a tornar-nos a programar dotant-nos d’eines, recursos i estratègies que ens permetin avançar per aquest món, ja de per sí complex, i des de fa uns quinze mesos absolutament trastocat. Així doncs, durant les diverses setmanes de casal en Rò-ViD ens guiarà per un munt d’aventures, experiències i vivències que ens portin a aprendre coses noves relacionades amb les emocions, la ciència, l’entorn proper, les relacions humanes, l’activitat física i esportiva, la capacitat de decidir, i moltes altres.

Dates de realització: Del 28 de juny al 30 de juliol, de 9 a 13 h. Hi ha servei d’acollida de 8 a 9 h, ja inclòs en el preu.

Nombre de places: Limitades

Edat dels participants: De P3 a 1r d’ESO

Lloc de realització: A la llar d’infants

Preu de l’activitat: 49,72 €/setmana

Servei de menjador: 17,93 €

Descomptes per a germans: Sí. 5% de descompte per germans inscrits, 5% de descompte per família nombrosa, família monoparental o certificat de discapacitat i 5% de descompte a partir de la tercera setmana d’inscripció (només s’aplicaran per al servei de casal i durant el període d’inscripcions)

Servei de menjador: Sí, segons demanda. (Hi haurà servei de monitoratge, però cadascú porta carmanyola)

Informació i inscripcions: Totes les inscripcions es faran a través d’aquest ENLLAÇ

Aquest tràmit també es podrà realitzar a l’ajuntament, amb cita prèvia trucant al 972 68 70 80.

Termini d’inscripció: Del 3 al 16 de maig

Observacions: Degut a l’excepcionalitat del moment, es farà reunió virtual amb les famílies el dilluns 3 de maig a les 19 h.

L’enllaç de la reunió el trobareu AQUÍ

Organitza: Ajuntament de Tortellà i Consell Comarcal de la Garrotxa

 

Més videos

| + - | RTL - LTR