Dilluns, 13 de Desembre de 2010 13:15

 

Les beques són uns ajuts econòmics que serveixen per pagar la totalitat o una part de les despeses que suposa estudiar (cost de la matrícula, material, desplaçament, allotjament...). N'existeixen de diferents tipus en funció del tipus d'ensenyament i el lloc on s'estudia.

 

CLIQUEU ELS SEGÜENTS ENLLAÇOS PER VEURE LES CONVOCATÒRIES EXISTENTS:

 

 

Si estàs cursant un PFI-PTT pots optar a les beques generals del Ministeri, entrant a ensenyaments postobligatoris no universitaris (formació professional). Només has de tenir en compte que a l'hora de posar el centre educatiu, no et sortirà el PTT i hauràs de posar el centre on està adcrit aquest tipus d'estudi, que en el cas de la Garrotxa, és INS Bosc de la Coma. A l'apartat tipus d'estudis, hauràs de posar "otros". IMPORTANT! a l'apartat d'OBSERVACIONS hauràs d'especificar que: "Correspon al PFI-PTT (especificar tipus de mòdul) i adscrit a l'INS Bosc de la Coma".


Si estàs cursant ESO pots optar a les beques de transport i menjador del Departament d'Educació de la Generalitat, que gestiona el Consell Comarcal de la Garrotxa. En funció del tipus d'estudi post obligatori que estiguis cursant pots optar a les beques del Ministerio de Educación o del Departament d'Universitats.

NOTA: Recorda que si necessites un ordinador amb connexió a internet per poder sol·licitar la teva beca, en podràs trobar amb accés gratuït a l'Oficina Jove de la Garrotxa - IDEAL, on també hi trobaràs assessorament personalitzat. 

 

Enllaços i adreces d'interès:

 

    Av. Onze de setembre, 22, d'Olot.

    Tel. 972 27 49 98

 

 

Cercadors de beques:

 

 

També existeixen beques per estudiar a l'estranger. En aquest cas, et recomanem que et posis en contacte directament amb el centre d'estudis i/o Ministeri d'educació del país on aniràs a estudiar.


Altres enllaços d'interès:

 

 

 

 

Més videos

 

eurodesk transparente

ipunt

Captura2

compartir

 logo ime

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR