Dijous, 13 de Desembre de 2018 14:35

L'I-punt! consisteix en un punt d'informació juvenil mòbil que atén les consultes dels joves dels instituts de la comarca. La finalitat és informar sobre temes d'interès juvenil i els recursos relacionats a tots els joves. És mòbil en un doble sentit: perquè es desplaça a tots els instituts i perquè és inquiet, adaptable i dinàmic com els mateixos joves.

 

 


L'I-punt! tracta, cada mes, un temàtica diferent a través d'una petita dinàmica que ens permet crear reflexió i curiositat als joves. Aquestes s'escullen d'acord amb les activitats que es duen a terme durant el curs. Tot i tenir un guió de temàtiques l'I-punt! pretén ser un espai dinàmic i flexible on el jove pugui informar-se, participar i estar al dia del que l'envolta.


L'I-punt! consta d'un taulell, un ordinador amb connexió a Internet i diferent material útil d'informació juvenil que la mateixa informadora juvenil col•loca en un espai visible i transitat de l'institut per poder atendre les consultes durant l'hora de pati dues vegades al mes, als 9 centres de secundària de la Garrotxa, incloent Besalú i Amer, aquest últim només un cop al mes.

Fa sis anys que existeix aquest recurs que oferim als IES i està molt ben valorat, ja que és un espai de participació i d’aproximació de continguts i informació pels joves. A més, que des d’aquest espai es promouen totes les activitats de la comarca que poden ser d’interès per ells: estaciona’t, pressupostos participatius, opcions d’estudis, activitats d’estiu, etc.


Temàtiques 2018-2019

1r trimestre
Octubre: Joves, consumidors responsables
Novembre: Joves, autoestima i relacions sanes
Desembre: Joves, oci i temps lliure

2n trimestre
Gener: Joves actius, participatius i solidaris
Febrer: Joves exposats a les xarxes socials
Març: Joves, igualtat i oportunitats de gènere

3r trimestre
Abril: Joves, Europa i les seves possibilitats
Maig: Joves i perspectives de futur
Juny: Joves, opineu!

Més videos

 

eurodesk transparente

ipunt

Captura2

compartir

 logo ime

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR