Dimecres, 3 de Juliol de 2013 08:43

Prop de 90 joves de diferents pobles de la Garrotxa van assistir divendres passat a la formació bàsica de Brigades de voluntaris d'estiu. Una jornada organitzada pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa amb la col·laboració de l'Àrea a la Comunitat del Consorci d'Acció Social de la Garrotxa en la que es va fer una introducció al camp del voluntariat i es van representar situacions a resoldre a les brigades d'estiu, a través de dinàmiques participatives.

 

Aquesta formació forma part del projecte Brigades de Voluntaris d'Estiu, d'abast comarcal on hi participen un total de 115 joves de diferents municipis: Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Feliu de Pallerols, Sant Jaume de Llierca, Santa Pau, la Vall d'en Bas i la Vall de Bianya. Aquest estiu, els joves prendran part del servei que han escollit en el seu municipi: casal d'estiu, llar d'infants, oficina de turisme, centre de dia, brigada municipal...

L'objectiu d'aquest projecte és oferir la possibilitat als nois i noies de 14 i 15 anys de participar en alguns serveis que beneficiïn al seu municipi, per exemple, ajudar els monitors/es dels casals d'estiu, col·laborar en les tasques de manteniment del poble ... al mateix temps que es cobreix una de les realitats existents, sobretot en municipis petits: la manca d'una oferta d'activitats per als joves en època de vacances. Amb aquesta iniciativa també es pretén que aquests joves adquireixin valors com el treball en equip, el compromís i la responsabilitat.

Més videos

 

eurodesk transparente

ipunt

Captura2

compartir

 logo ime

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR