Dimarts, 9 de Juliol de 2013 13:41

 

dibuix

Amb l’inici del mes de juliol ha tingut lloc la segona edició del Jov&Jobs, el curs de formació i treball dirigit als nois i noies de 18 a 22 anys. L’Espai jove Ideal d’Olot ha acollit de l’1 al 5 de juliol les sessions de treball del curs, que ha estat organitzat pel Consell Comarcal de la Garrotxa, en col·laboració amb la Fundació Garrotxa Líder, el Centre d'Empreses de les Preses, el Servei d'orientació i inserció laboral de l'Ajuntament d'Olot i Europe Direct.

 

Amb el Jov&Jobs, els joves han rebut indicacions sobre competències bàsiques i tècniques que poden fer servir per esdevenir més autònoms, treballar en l’orientació i motivació i així encaminar la seva formació i inserció laboral. També han pogut aprendre els recursos que tenen al seu abast per a la mobilitat internacional, un dels aspectes que ha generat més interès. Provinents de diferents municipis de la comarca, els participants del Jov&Jobs han estat informats de les eines i els recursos necessaris per poder orientar amb garanties el seu futur professional.

 

Una vegada finalitzada la segona edició del Jov&Jobs, des del Consell Comarcal de la Garrotxa ja s’està treballant en una propera convocatòria, que molt probablement tindrà lloc aprofitant les vacances de Nadal.

 

Olot, la Garrotxa, 9 de juliol de 2013

Més videos

 

 

eurodesk transparente

banner bontracte

ipunt

oficina jove

Captura2

compartir

 logo ime

Joves i què

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR