Dilluns, 21 d'Octubre de 2013 07:46

SORTIDA DELS JOVES PARTICIPANTS A LES BRIGADES DE VOLUNTARIS D'ESTIU

 

 

60 joves de la Garrotxafotoportav

han passat aquest cap de setmana a PortAventura.

Amb aquesta sortida se’ls ha volgut agrair la seva participació al projecte Brigades de Voluntaris, que aquest estiu han tingut lloc a 8 municipis de la Garrotxa.

 

 

El cap de setmana 5 i 6 d'octubre, 60 joves de Castellfollit de la Roca, Vall de Bianya, Sant Jaume de Llierca, les Preses, Santa Pau, la Vall d'en Bas, Riudaura i Sant Feliu de Pallerols han visitat PortAventura. Aquesta activitat és el reconeixement a la feina que els nois i les noies han fet aquest estiu en què han participat del projecte Brigades de Voluntaris d'Estiu. Durant els mesos d'estiu 115 joves de la Garrotxa han realitzat tasques de voluntariat a la seva població col·laborant amb diferents serveis municipals (casals d'estiu, brigades municipals, llars d'infants, centres de dia de gent gran, oficines de turisme,...) segons ha decidit cada Ajuntament.

 

La sortida d’aquest cap de setmana a PortAventura ha permès la interrelació i convivència entre joves de 14 i 15 anys dels diferents municipis de la comarca, obtenint com a resultat un grup de joves dinàmic i motivat per continuar participant amb iniciatives i projectes. Des de l'organització es valora molt positivament l’acceptació del projecte pel que fa a la participació i a l'assoliment d'objectius, com també perquè s'ha aconseguit treballar diferents aspectes en els joves com el treball en equip, la responsabilitat, el compromís social i el voluntariat.

 

Finalment, volem donar les gràcies a tots aquelles persones que, d'una manera o altra, han col·laborat en el projecte (directors dels serveis, monitors, treballadors de brigades...) i sobretot als joves per la seva motivació i implicació.


Més videos

 

eurodesk transparente

ipunt

Captura2

compartir

 logo ime

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR