Dimecres, 20 de Febrer de 2019 12:45

 

El divendres 8 de febrer va tenir lloc la segona sessió del projecte Taula Jove, a l’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa. Aproximadament 20 joves van participar d’aquesta formació que es proposa des del Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa.

Taula jove

Mitjançant un conjunt de dinàmiques proposades per les formadores de Ranura, Tània i Núria, es va treballar un tema molt important per als joves participants: les relacions entre iguals. A través de jocs, dinàmiques i reflexions es va reflexionar sobre aspectes com els lideratges en el grup d’amistats, la posició que cada persona agafa dins dels diferents grups i com els rols individuals poden canviar en relació amb un col·lectiu o amb un altre; la capacitat d’empatia i assertivitat per dir les coses que ens molesten o no ens agraden dels demés en relació a nosaltres mateixos i la capacitat de dir no davant del grup.

La intenció final d’aquestes dinàmiques i activitats és que els i les joves tinguin un espai de reflexió en el que pensar en la seva pròpia vida i que sigui un espai d’apoderament per a tots i totes les participants, potenciant així un espai de salut integral i emocional, creant joves capaços de prendre decisions fermes i de ser un exemple pels i les demés joves del seu voltant.

Aquest projecte té com a objectiu crear agents de salut entre iguals, joves referents entre els seus companys i companyes, capaços d’ajudar i poder guiar als

 

Més videos

 

eurodesk transparente

ipunt

Captura2

compartir

 logo ime

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR