Dimarts, 21 de Desembre de 2010 11:56

 

Fer-se un tatoo o un pírcing és cada cop més habitual, però cal estar-ne segur perquè tot i que no és una decisió irreversible, deixa marca de per vida! Existeixen recursos a la xarxa que et poden ajudar a prendre la decisió.

 

A la Garrotxa existeixen diferents serveis que et poden informar i orientar sobre qualsevol dubte o situació. Si la por o la vergonya fan que prefereixis l'anonimat, també existeixen diferents recursos a la xarxa que et poden ajudar.

 

Recorda que tens uns referents de salut a la teva disposició, que són el teu metge de capçalera, pediatra o infermera, i pots demanar hora a:

https://ws1.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx

 

Si estudies a un centre de Secundària també tens una infermera a la teva disposició dins el Programa Salut i Escola, pots demanar hora al teu tutor o directament a la infermera del teu centre.

 

A més, l'Equip territorial pediàtric també disposa d'una adreça de correu electrònic on poder fer les teves consultes:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

  • Tarda Jove

(A l'Oficina Jove de la Garrotxa)

Plaça Clarà, 6  2n pis d'Olot
Tel. 637369571

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Horari: dilluns de 16 a 20h i dimecres de 17 a 19h

 


Enllaços d'interès:

 

Més videos

 

eurodesk transparente

ipunt

Captura2

compartir

 logo ime

 baixa

et-aj

et-ent

et-jov

insta juv

| + - | RTL - LTR