A la Garrotxa disposem de serveis especialitzats en l’àmbit de l’ocupació, a través dels quals pots accedir a tota la informació relacionada amb la cerca de feina, l’orientació laboral i tots els tràmits relacionats.

A nivell autonòmic, el Servei Públic d’Ocupació disposa d’una xarxa d’Oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya repartides pel territori on podràs realitzar tràmits com ara: activar i renovar la demanda d’ocupació, rebre orientació laboral, informar-te i sol·licitar prestacions, cercar cursos i ofertes de feina…

Oficina de Treball de la Generalitat d’Olot

A nivell local, Dinàmig- Agència d’innovació i desenvolupament de la Garrotxa és l’ens de referència i disposa de l’Àrea d’Ocupació Mas les Mates.

L’Àrea d’Ocupació Mas les Mates t’ofereix un servei especialitzat en orientació laboral, intermediació laboral, formació i una aula oberta per a la recerca de feina.

Hi trobaràs tota la informació necessària relacionada:

  • Eines de recerca de feina
  • Empreses per activitats
  • Informació de les Empreses de Treball Temporal a Olot
  • Portals generals de cerca de feina
  • I disposa d’una borsa d’ofertes de feina vigents.

A més a més, tens també a la teva disposició el servei de Suport a l’ocupació juvenil: dues professionals que et poden atendre de manera individualitzada i acompanyar-te en el teu procés d’orientació laboral, i que trobaràs a l’Àrea d’ocupació de Mas les Mates.

Aquest és un programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

També tens disponible el servei d'Autoempresa: un recurs per a  autoocupació si t'interessa engegar el teu propi projecte de negoci.