Maià carmanyola

La màgia de l’estiu arribarà i junts somiarem, experimentarem i superarem els límits de la realitat, projectant un altre món possible!

“Abracadabra... Comença el viatge!” és la proposta de casal d’estiu que pretén donar veu als infants i joves del casal i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge. Per a fer-ho les persones participants estaran acompanyades de la Lilith i l’Ot, dos germans molt curiosos, inquiets i imaginatius, que estan cansats de la rutina.

Per això, decideixen apuntar-se al casal de màgia Abracadabra, un lloc idíl·lic per posar-ho en pràctica i deixar-se sorprendre pels reptes que els depara l’estiu, superant les adversitats a través de l’enginy i la cooperació, on hauran de posar en joc les seves habilitats i competències per a superar els reptes setmanals que es plantegen en el dia a dia.

En el seu viatge viuran un munt d’aventures i experiències que els aportaran nous aprenentatges relacionats amb les emocions, la capacitat de decisió, l’entorn proper,
les relacions humanes, l’activitat física i esportiva, entre d’altres..

Dates de realització: Del 26 de juny al 28 de juliol, de 9 a 13 h i 1a setmana d’agost           (del 31 juliol al 4 d’agost) si hi ha demanda.

Hi ha servei d’acollida ja inclòs en el preu (de 8.30 a 9 h i de 13 a 13.30 h)

Inscripcions per setmanes.

Nombre de places: Limitades

Edats: De 3 a 13 anys

Lloc de realització: Escoles i piscina municipal.

Preu de l’activitat: 54,12€/setmana

Descomptes: 5% de descompte per germans inscrits, 5% de descompte per família nombrosa, família monoparental o certificat de discapacitat i 5% de descompte a partir de 3 setmanes d’inscripció. (Només s’aplicaran per al servei de casal i durant el període d’inscripcions).

Servei de menjador: Depèn d'un mínim de participants. Hi haurà servei de monitoratge però cadascú es porta la carmanyola. Preu: 20€/setmana (si hi ha demanda)

Informació i inscripcions: AQUÍ
Totes les inscripcions es faran a través d’Internet, als webs
www.garrotxajove.cat o www.maia.cat.

Aquest tràmit també es podrà realitzar a l’Ajuntament, amb cita prèvia (972 59 10 51).

Un cop realitzada la inscripció, heu d’imprimir l’autorització i dur-la signada a l’Ajuntament abans del 18 de maig.

Termini d’inscripció: Del 3 al 17 de maig

Reunió informativa: De forma presencial el dijous 4 de maig a les 19 h a l’Ajuntament.
Abans de l’inici del casal també s’enviarà per correu electrònic informació més detallada del casal en particular.