CARTELL GARROTXA 2024_Tortellà

Arriba un estiu ple d’emocions i aventures. És una oportunitat per somniar, experimentar i superar els límits de la realitat, projectant que un món millor és possible.

En aquest centre d’interès, els infants i joves del casal acompanyaran en Trip i en Trap en el seu viatge pel casal del circ AVENTURA’T, on hauran de posar en joc les seves habilitats, emocions, creativitat, reflexió, cooperació i aprenentatges per tal de superar els reptes setmanals que es plantegen durant el dia a dia del casal.

Trip i Trap són una parella de joves clowns que acaben d’arribar de fer la volta al món. La seva missió és portar somriures a tots els infants del món i assegurar-se que cap infant perd, per cap motiu, el dret a riure i passar-ho bé.

Dates de realització: Del 25 de juny al 2 d’agost, de 9 a 13 h.

Hi ha servei d’acollida de 8 a 9 h, ja inclòs en el preu.

Nombre de places: Limitades

Edat dels participants: D’I3 a 1r d’ESO

Lloc de realització: A la llar d’infants

Preu de l’activitat: 54,12 €/setmana.

Servei de menjador: 20,02 €

Descomptes per a germans: 5% de descompte per a germans inscrits, 5% de descompte per a família nombrosa, família monoparental o certificat de discapacitat i 5% de descompte a partir de la tercera setmana d’inscripció (només s’aplicaran per al servei de casal i durant el període d’inscripcions).

Servei de menjador: Sí, segons demanda i si hi ha un mínim d'inscripcions. (Hi haurà servei de monitoratge, però cadascú porta carmanyola.)

Informació i inscripcions: AQUÍ 

A través d’Internet, als webs www.garrotxajove.cat o www.tortella.cat.

Aquest tràmit també es podrà fer a l’Ajuntament, o trucant
al 972 68 70 80.

Termini d’inscripció: De l’1 al 19 de maig. Un cop feta la inscripció, heu d’imprimir l’autorització i dur-la signada a l’Ajuntament abans del 20 de maig.

Reunió informativa: De forma telemàtica el dijous 9 de maig a les 19 h a través d'aquest enllaç. 

Abans de l’inici del casal també s’enviarà per correu electrònic informació més detallada de tota l’activitat.