Servei d’atenció integral (SAI)

Servei adreçat a tota la població i molt especialment a aquelles persones que hagin patit, pateixin o siguin susceptibles de patir qualsevol situació de discriminació per LGTBIfòbia.

Atenen i acompanyen de manera gratuïta, professionalitzada i confidencial.

Posa’t en contacte si:

  • Desitges rebre informació i/o assessorament en qüestions relacionades amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere.
  • Vols donar a conèixer alguna incidència relacionada amb aquest tema.
  • Estàs patint algun tipus de discriminació i vols efectuar una denuncia, a nivell administratiu, penal o laboral.
  • Necessites atenció social, acompanyament psicològic o terapèutic, o assessorament jurídic.

També es duen a terme accions de prevenció, sensibilització i formació especialment en l’entorn de les persones ateses però a tota la ciutadania en general, alhora s’ofereix assessorament als ajuntaments de la comarca en l’àmbit educatiu, sociocultural i professional.

Qui ho pot demanar?

Qualsevol persona que necessiti suport.
 

Com es fa?

Es pot sol·licitar directament a les dependències del SIAD, ubicat al CASG (plaça Palau, 8) amb cita prèvia https://www.casg.cat/consorci-accio-social-la-garrotxa-tramits/sollicitud-de-cita-previa/o al telèfon 972 26 66 44.

Horari:

De dilluns a divendres de 8 a 15h.

Garrotxa sense violències

Campanya finançada a través del Pacto de Estado contra la violència de género del Ministerio de Igualdad que s’organitza des dels 21 ajuntaments de la comarca, el Consell Comarcal de la Garrotxa i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

La campanya “Retalla les violències, enganxa les cures” es va impulsar l’any 2020 amb l’objectiu de construir col·lectivament una comarca cada vegada més justa, igualitària, diversa i lliure de discriminacions lgtbi-fòbiques, de violència de gènere i on visibilitzar les diferents realitats d’identitat sexual i gènere.

En aquesta línia, enguany s’han organitzat 16 activitats culturals en diferents formats que ens fan reflexionar sobre els estereotips de gènere, temes LGTBI, homofòbia, assetjament, masclisme…Cadascun dels municipis realitza alguna activitat en diferents formats culturals (tallers, monòlegs, actuacions teatrals, etc.) amb la supervisió i coordinació de Lo Relacional.

La campanya es complementa amb un cicle de formació en polítiques de gènere orientat a equips tècnics i polítics de les administracions públiques garrotxines i també a entitats de la comarca.