En els últims anys, a causa de les innovacions en les tecnologies, s’estan modificant les pràctiques i els hàbits de consum cultural de les persones joves. Quan parlem de cultura, no podem obviar que hi ha moltes formes i molta diversitat d’expressions culturals. Per això, en aquest enllaç de la Generalitat hi trobaràs informació sobre arts plàstiques, còmic i il·lustració, fotografia, cinema i audiovisual, música, teatre, dansa, circ, lletres, llengua, propietat intel·lectual i cultura popular. A més a més, també hi trobaràs agendes culturals de tot el territori català, descomptes, un cercador d’equipaments culturals, ajuts per finançar el teu projecte, entre moltes altres oportunitats. 

I si no et vols perdre les propostes culturals que tenim a la comarca, et convidem a conèixer-les a través de la web Turisme Garrotxa on les trobaràs classificades per àmbits (Garrotxa Cultour, museus i col·leccions, art, camins històrics, espais culturals, festes i esdeveniments, la Garrotxa, un plató de cine, llibres relacionats amb la Garrotxa…). 

A més a més, també et recomanem que no et perdis l’agenda cultural d’Olot i comarca:

Per altra banda, si el que t’interessa és formar-te amb alguna vessant artística, a la Guia 5PM i a l’EME pots trobar propostes artístiques molt interessants on hi ha un ampli ventall de cursos i tallers per infants, joves i adults. 
 
Per últim, també pots consultar la xarxa de biblioteques de la comarca.