Entitats de la Garrotxa

La Generalitat de Catalunya defineix una associació com a una agrupació de persones que s’uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense ànim de lucre, una finalitat comuna d’interès general o particular, i per fer-ho es comprometen a posar en comú llurs coneixements, activitats o recursos econòmics, amb caràcter temporal o indefinit.

A la comarca de la Garrotxa hi ha un gran ventall d’entitats, associacions, fundacions, cooperatives… que et poden interessar. Si necessites informació de com crear una entitat, recursos disponibles, assessorament, tràmits, o conèixer les entitats, trobaràs tota la informació a entitatsgarrotxa.cat

En trobaràs de lleure, esportives, culturals, socioculturals, de medi ambient, socials… I si estàs interessat/da en fer un voluntariat, també pots contactar-hi i t’informaran de quina és la opció més adient per a tu. 


A més, a la Garrotxa hi ha una llarga tradició del món de les entitats del lleure. Si alguna vegada has pensat a formar-hi part o ser-ne una persona voluntària, contacta directament amb cada una d’elles. Totes elles presenten un llarg bagatge dins el món del lleure i es caracteritzen per oferir un munt d’activitats, experiències i aventures per contribuir al creixement personal i desenvolupament dels infants i joves de la comarca.  

Esplais de la Garrotxa

Entitat sense ànim de lucre fundada el 1986 que es dedica a l’educació en el lleure d’infants i joves a la comarca de la Garrotxa

AEIG Nostra Dona del Tura

Forma part de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya amb la missió d'educar a infants i joves per tal que esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb la societat.

CEO Olot
Secció mainada

Caracteritzada per l'excursionisme, la natura, l'esport i tots els valors que aporta formar part del Centre Excursionista d'Olot.

Esplai el Sol

EL Grup d'Esplai El Sol reneix com a entitat sense ànim de lucre, amb la voluntat d'oferir un servei al poble de les Preses i a la seva gent, fent gaudir a tots els nens/es de les tardes de dissabte.