CARTELL GARROTXA 2024_Estiu Jove

L’Estiu Jove és una oportunitat per les persones joves de poder gaudir del temps de vacances creant espais de diversió i, al mateix temps, d’aprenentatge tot compartint moments i experiències.


És una proposta adreçada a joves de 6è i 1r d’ESO, que ja són, o almenys es consideren, massa grans per a anar a un casal convencional, però massa petites per a treballar a l’estiu. Tot sovint, són reticents a apuntar-se al casal.

És per això que pretenem separar una activitat de l’altra, de manera que les persones participants de l’Estiu Jove seran les protagonistes de les seves pròpies activitats.


És una activitat itinerant que està organitzada entre
Castellfollit de la Roca, Sant Jaume de Llierca i Sant Joan les Fonts, amb transport inclòs.

Dates de realització: Del 25 de juny al 2 d'agost, de 9 a 13 h (cal tenir el compte
el temps de trasllat segons la setmana)

Nombre de places: Limitades

Edats: De 6è a 1r d'ESO.

Lloc de realització: És un casal itinerant de forma setmanal que s’organitza     conjuntament entre els Ajuntaments de Castellfollit de la Roca, Sant Jaume de Llierca i Sant Joan les Fonts.

Preu de l’activitat (inclou servei d'autocar):
 Segons municipi. A partir de tres setmanes, descompte del 5%. Inclou servei de bus.

Descomptes: 5% de descompte per germans inscrits, 5% de descompte per família nombrosa, família monoparental o certificat de discapacitat i 5% de descompte a partir de 3 setmanes d’inscripció. (Només s’aplicaran per al servei de casal i durant el període d’inscripcions).

Servei de menjador: No

Informació i inscripcions AQUÍ

Aquest tràmit també es podrà realitzar a l’Ajuntament del vostre municipi.

Termini d’inscripció: De l'1 al 19 de maig. Un cop acabada la inscripció, heu d’imprimir l’autorització i dur-la signada a l’Ajuntament abans del 20 de maig.

Reunió informativa: De forma telemàtica el dimarts 14 de maig a les 19 h que trobareu a l'apartat Casals d'Estiu Mancomunats 2024. 

Abans de l’inici del casal també s’enviarà per correu electrònic informació més detallada del casal en particular.