Es divideixen entre grau, màster i doctorat. El grau proporciona formació de caràcter general però orientada per a l’exercici d’activitats professionals. El màster proporciona una formació més avançada, de caràcter més especialitzat, tant per treballar com per continuar amb tasques investigadores. El doctorat té com a finalitat realitzar un període d’investigació.

A la Garrotxa es poden estudiar els Títols Superiors (EEES) de Disseny d’Interiors i Disseny Gràfic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot que és seu de l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques (l’ESDAP). LESDAP és un centre públic d’Ensenyaments Artístics Superiors que imparteix els estudis de Primer Cicle de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) en l’àmbit de disseny.

Per a la resta d’estudis no hi ha cap universitat presencial, però sí seus de les universitats a distància (UOC i UNED). Algunes entitats, com ara la Fundació d’Estudis Superiors (FES), organitzen cursos que es poden convalidar per crèdits universitaris.

Enllaços i adreces d’interès:

Fundació d’Estudis Superiors                   
c/ Fontanella, 3, d’Olot.
Tel. 972 26 21 28
Pàgina web

Al mateix edifici de la FES hi trobaràs les seus de les universitats a distància: UOC i UNED.

Universitats: