Campanya finançada a través del Pacto de Estado contra la violència de género del Ministerio de Igualdad que s’organitza des dels 21 ajuntaments de la comarca, el Consell Comarcal de la Garrotxa i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

 

La campanya “Retalla les violències, enganxa les cures” es va impulsar l’any 2020 amb l’objectiu de construir col·lectivament una comarca cada vegada més justa, igualitària, diversa i lliure de discriminacions lgtbi-fòbiques, de violència de gènere i on visibilitzar les diferents realitats d’identitat sexual i gènere.

 

En aquesta línia, enguany s’han organitzat 16 activitats culturals en diferents formats que ens fan reflexionar sobre els estereotips de gènere, temes LGTBI, homofòbia, assetjament, masclisme…Cadascun dels municipis realitza alguna activitat en diferents formats culturals (tallers, monòlegs, actuacions teatrals, etc.) amb la supervisió i coordinació de Lo Relacional.

 

La campanya es complementa amb un cicle de formació en polítiques de gènere orientat a equips tècnics i polítics de les administracions públiques garrotxines i també a entitats de la comarca.