Uncategorized

Si ets una persona jove amb inquietuds per viatjar, aquesta notícia t’interessa!

S’obren les inscripcions per viatjar a l’estiu amb “Verano Joven”

A partir de l’1 de juny, els joves espanyols i d’altres països de la Unió Europea que resideixin legalment a Espanya i hagin nascut entre 1993 i 2005, podran gaudir de descomptes de fins al 90% en viatges amb tren i autobús dins d’Espanya, així com als trens Interrail en tota Europa. 

Per a beneficiar-te d’aquesta mesura, hauràs de registrar-te a través del formulari que trobaràs a la web del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma). El registre s’haurà de fer amb almenys 24 hores d’anticipació a la compra del primer bitllet. Una vegada que es verifiquin els requisits, el Mitma emetrà un codi personal i intransferible que se t’enviarà al telèfon mòbil o correu electrònic i serà vàlid per a tot el període i tots els mitjans de transport inclosos al programa, i se’n podrà fer ús tant a la finestreta de les estacions com al web de les companyies de transport.

Els descomptes s’aplicaran a bitllets senzills i d’anada i tornada que tinguin lloc entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023

Els bitllets d’autobús estatals i trens de mitja distància tindran una rebaixa del 90%, mentre que els trens Avant tindran un descompte del 50%. Els serveis de llarga distància i alta velocitat de Renfe i els operadors privats de tren tindran un descompte del 50%, amb un màxim de 30 euros per bitllet.

A més, hi haurà un descompte del 50% en el Pass Interrail de 10 dies en 2 mesos, vàlid per a viatjar amb tren per tota Europa, quan es compri a través de Renfe. 

Podràs inscriure’t utilitzant certificats electrònics qualificats o ingressant les teves dades personals: nom, cognoms, data de naixement i número de document d’identificació. 

+info: