General

94 joves de Brigades 2019 a Portaventura

COMIAT DE LES BRIGADES JOVES D’ESTIU 2019 A PORTAVENTURA

94 participants han gaudit d’unes jornades d’oci i diversió al parc temàtic del tarragonès

Olot, 23 d’octubre de 2019.- El passat cap de setmana, 94 joves de la comarca van participar a la sortida al parc temàtic PortAventura World. Aquests joves, provinents dels municipis de Castellfollit de la Roca, la Vall de Bianya, Sant Jaume de Llierca, Les Preses, Santa Pau, Olot, Sant Feliu de Pallerols, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Maià de Montcal, Sant Joan les Fonts i Riudaura, formen part del grup de 196 voluntaris que han participat al projecte Brigades Joves d’Estiu.

Amb aquesta sortida, una ocasió ideal per gaudir d’unes jornades d’oci i diversió, el Consell Comarcal de la Garrotxa i els ajuntament dels diversos municipis els volen reconèixer la feina que han desenvolupat durant l’estiu a diferents serveis municipals. Els participants a les Brigades d’Estiu, joves de la comarca d’entre 14 i 16 anys, desenvolupen tasques en benefici de la comunitat mentre treballen valors propis del voluntariat, com la responsabilitat, el treball en equip i la implicació en el municipi, a més d’altres valors relacionats amb les competències personals, com l’organització de les tasques i la gestió del temps.
Aquesta ha estat la 14a edició de les Brigades Joves d’Estiu, una activitat conjunta que es realitza a diversos municipis de la comarca i que es coordina des del Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa. Les dades de participació confirmen, un any més, que aquesta és una de les activitats d’estiu més consolidades entre els joves garrotxins.