General

Esquiada Jove dins el programa Estaciona’t 2020

El passat dissabte 8 de febrer vàrem donar el tret de sortida a les sortides joves de l’Estaciona’t 2020. Cinquanta joves d’entre 14 i 25 anys de diferents municipis de la Garrotxa han participat d’una esquiada jove a l’estació d’esquí de Masella.

El projecte Estaciona’t 2020 del Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa consta de tres sortides lúdiques, esportives i d’oci que s’aniran realitzant al llarg de l’any. Aquestes sortides són l’esquiada jove ja realitzada, la sortida al Port Aventura que es realitzarà el proper 4 d’abril i, finalment, una sortida a un parc aquàtic que es farà el dilluns 22 de juny.

Aquest projecte facilita als joves de la comarca poder gaudir de manera més econòmica d’espais d’oci, així doncs s’ofereix als joves dels Ajuntaments de Castellfollit de la Roca, Sant Jaume de Llierca, la Vall de Bianya, Santa Pau, Sant Feliu de Pallerols, les Preses, Sant Joan les Fonts, Les Planes d’Hostoles, Maià de Montcal, Besalú, Tortellà i Olot. Si hi ha joves d’altres pobles interessats també podran participar-hi però amb un increment en el preu.

Aquest projecte ja té 10 anys d’antiguitat i es considera tot un èxit ja que els i les joves hi participen any rere any i segueix tenint bona rebuda entre els i les joves dels municipis de la comarca. Sempre es procura escoltar les demandes dels i les joves i adaptar les sortides als comentaris i valoracions que se’ns fan arribar.

Per a més informació sobre les següents activitats podeu consulta al web següent www.garrotxajove.cat/estacionat o bé seguir-nos a Instagram o a Facebook.