Materials i propostes formatives adreçades a les persones joves, professionals, entitats i famílies d'adolescents i joves de la comarca de la Garrotxa.

+ Recursos per a persones professionals:

  • Material sobre "La promoció del Bontracte en l'educació no formal" desenvolupat per la Xarxa d’agents de Bontracte en l’educació no formal de la Garrotxa
  • Dinàmiques per treballar les pantalles amb joves. Recull d'activitats per treballar temes de prevenció i promoció de la salut entorn a l'ús de les pantalles amb grups de joves, especialment de 12 a 15 anys.
  • #CarregaSalut Campanya llançada a les xarxes socials per diferents oficines joves, punts d’informació juvenil i espais joves, resultat d’un procés de treball i vinculada al Dia Mundial de l’Alimentació 2021. A més d’elaborar un discurs sobre la matèria, pensat per arribar a les persones joves, es buscava aglutinar totes les accions sobre alimentació impulsades des de les àrees de Joventut a les Comarques Gironines.
  • Estratègia Lila. Infografia resultat d’un procés tècnic de formació, anàlisis i acció, entorn les intervencions de gènere, i el seu encaix amb les de salut, en els contextos d’oci nocturn. Recull de manera breu i visual els elements consensuats entre diferents professionals, en forma de recomanacions genèriques. La voluntat doncs, no era donar instruccions sinó compartir reflexions i propostes que puguin ser d’utilitat tant per a qui ha de començar, com per a qui vulgui revisar, ampliar o fer créixer la pròpia estratègia en aquest àmbit.
  • Equipats per a la vida. Les habilitats per a la vida en la promoció de la salut per a joves Projecte col·laboratiu, i una proposta metodològica, per abordar la temàtica de forma reflexiva i vivencial. S'ofereixen dinàmiques per al seu desenvolupament en el marc de l’educació no formal i molt especialment en les intervencions amb joves.