General

L’Ipunt es consolida com a punt d’informació juvenil als instituts de la Garrotxa

A la Garrotxa, els joves tenen a la seva disposició un punt d’informació mòbil que es desplaça pels centres de secundària de la comarca, a més de tenir el seu espai fix a l’Oficina Jove l’Ideal d’Olot. Allà poden plantejar a la dinamitzadora juvenil els seus dubtes, preguntes, suggeriments i tot el que considerin interessant. Ella, a més de respondre les seves consultes, ajuda als joves a trobar aquells recursos que els puguin semblar interessants i que els ajudin a créixer i formar-se pel futur com a persones i professionals.

A més d’atendre consultes, l’I-punt tracta, cada mes, un temàtica diferent a través d’una petita dinàmica que permet crear reflexió i curiositat als joves. Aquestes temàtiques s’escullen d’acord amb les activitats que es duen a terme durant el curs.

Un dels objectius d’aquest projecte que dirigeix el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa és que els joves de la comarca estiguin ben informats i trobin fàcilment respostes als seus dubtes.

Per arribar als joves amb facilitat, l’I-punt disposa d’una versió mòbil que situa a espais visibles i transitats dels instituts on els proporciona material útil d’informació juvenil i respon a les seves peticions. Aquest desplaçament es fa dues vegades al mes, durant l’hora de pati, als 9 centres de secundària de la Garrotxa.

Al Servei d’Informació Juvenil també es pot accedir a l’Oficina Jove l’Ideal, a la plaça Clarà d’Olot.