General

Nova convocatòria de Joves en Pràctiques 2021

El passat 30 de setembre vam estrenar una nova convocatòria del programa del SOC i els tres joves en pràctiques del Consell Comarcal de la Garrotxa van iniciar els seus contractes a diferents poblacions de la comarca.

Durant els propers 6 mesos la Zaika farà̀ tasques com a Agent Cívica Informadora en els Ajuntaments de Mieres i Santa Pau, l’Isaac serà̀ un dels Auxiliars Administratius de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols i, per últim, la Rubi desenvoluparà̀ tasques com a Tècnica Comunitària a l’Ajuntament de la Vall d’en Bas.

Un total de 8 joves en pràctiques, entre Ajuntament d’Olot i Consell Comarcal de la Garrotxa, podran adquirir experiència professional relacionada amb les seva formació́ i titulació́ gracies a la nova convocatòria d’aquest programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació́ de Catalunya, i amb el finançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació́ Juvenil.

El programa de Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya incentiva la contractació en pràctiques de joves amb formació a través del programa Joves en Pràctiques. Es tracta d’un programa creat per pal·liar els efectes de atur juvenil i les dificultats per accedir al mercat laboral d’aquest sector de la població.

Aquest programa ofereix un contracte de 6 mesos a jornada completa a joves menors de 30 anys amb titulació universitària, cicles formatius o certificats de professionalitat, amb l’objectiu que puguin adquirir una primera experiència professional relacionada amb els seus estudis i inserir-se al mercat laboral.